Servicii de transport si livrare

 

Livrare echipamente cu instalare si training 

 

Pentru echipamentele de care necesita instalare si instruire, consultantul Z SPOT MEDIA va stabili impreuna cu Dvs detaliile de livrare. 
 

Livrare in Bucuresti max 24h 

In Bucuresti transportul este asigurat GRATUIT pentru orice comanda peste 300RON fara TVA. Pentru comenzile sub 300RON fara TVA se va percepe o taxa de transport de 5EUR fara TVA.
Clientii pot alege si varianta ridicarii directe sau a livrarii prin curier rapid cu plata la destinatie. Termenul de livrare este de MAX 24H, in functie de ora confirmarii platii. Ora limita pentru confirmarea comenzii in
vederea livrarii in aceeeasi zi este 10:30 AM. Comenzile venite dupa acesta ora pot fi livrate in ziua urmatoare (in functie de volumul comenzilor).

Orice reclamatie in garantie privitoare la integritatea unor produse livrate prin curierul agreat de Z SPOT MEDIA se va face in termen de 5 zile lucratoare de la data primirii produsului. Prevederea se aplica echipamentelor, inclusiv materialelor si pieselor consumabile incluse in componenta echipamentelor.

Top


 
 
curier express
 
 
 

Livrare in tara 24-48h prin curier rapid

Transportul in tara va fi asigurat prin curier rapid cu plata la destinatie. Dupa confirmarea platii, produsele comandate vor fi ambalate corespunzator si livrate prin Urgent Curier.
 
Ora limita pentru confirmarea comenzii in vederea livrarii in aceeasi zi catre curier este 11:00 AM cu predare a doua zi intre orele 9:00 si 14:00. 
Comenzile venite dupa 11:00 ora pot fi livrate catre curier in termen de 24h (in functie de volumul comenzilor) cu predare in ziua urmatoare intre orele 9:00 si 14:00.
 

Produsele preluate vineri de curier rapid sunt livrate luni intre orele 9:00 si 14:00, in cazul in care nu se solicita in mod expres livrarea in cursul zilei de sambata.

 In cazul livrarii produselor prin curierul rapid agreat de Z SPOT MEDIA, firma noastra isi asuma raspunderea pentru livrarea in bune conditii a produselor, pana la receptia acestora de catre client (in baza contractului incheiat cu firma de curierat rapid). Astfel, produsele deteriorate pe durata transportului vor fi reparate / inlocuite pe cheltuiala Z SPOT MEDIA.

Orice reclamatie in garantie privitoare la integritatea unor produse livrate prin curierul agreat de Z SPOT MEDIA se va face in termen de 5 zile lucratoare de la data primirii produsului. Prevederea se aplica echipamentelor, inclusiv materialelor si pieselor consumabile incluse in componenta echipamentelor.

COMENZILE RAMBURS VOR FI EFECTUATE DOAR PRIN CURIERUL AGREAT DE Z SPOT MEDIA SRL

In cazul in care clientul doreste livrarea produselor prin alt curier, neagreat de firma noastra, clientul isi asuma raspunderea pentru transport si livrarea in bune conditii a produselor. Raspunderea firmei noastre pentru produsele livrate este limitata la livrarea produselor catre curier – livrarea in conditii „franco furnizor”. Firma noastra nu raspunde pentru marfa deteriorata de curierul ales de catre client. Eventualele produse deteriorate pe durata transportului vor fi reparate / inlocuite pe cheltuiala clientului. In acest caz, marfa va fi livrata numai dupa confirmarea platii integrale in avans. Comenzile ramburs cu livrare prin curierul ales de client nu vor fi acceptate.

 

Top


 
ridicare directa
 

Ridicare directa a produselor

 
Produsele comandate si achitate pot fi ridicate direct din showroom, in aceeasi zi, dupa confirmarea stocului de catre consultantul Z SPOT MEDIA
 
Program : LUNI - VINERI orele 9:00 – 17:30
Nota: Pentru platile cu OP sau BO va rugam sa confirmati plata sau dupa caz, corectitudinea BO prin email/ fax inainte de ridicarea produselor. 
 

Top


 
 

Livrare pe baza de comanda

Pentru produsele importate pe baza de comanda ferma, cu baza contractuala, livrarea se realizeaza in urmatoarele termene
 
livrare prin europa rutier
 

Livrare EUROPA RUTIER - 7 zile lucratoare

 


Top 
livrare cargo air
 

Livrare CARGO AIR - 17 zile lucratoare

 


Top


 
Livrarile AIR implica costuri suplimentare de transport 
Cost 45 euro primul kg + 7 euro/kg suplimentar, aplicat la greutatea volumetrica
 
livrare via ocean
 

Livrare via  OCEAN   -  45 zile lucratoare

 
Recomandabil pentru  echipamente de mari dimensiuni a caror greutate volumetrica  depaseste 200 kg 
 
 Nota: Cotatiile pentru serviciile de transport pot fi modificate oricand de prestatorii de servicii transport. Pentru evitarea oricaror neplaceri va rugam sa verificati cotatile in momentul comenzii.